Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Om oss

Ett familjeägt företag grundat 1987.
30 år i branschen säger sitt!

ITRI startades 1987 av Dimitris och Barbara Nikolaidou. Två entreprenörsjälar, som trots att deras döttrar Chrisstie och Eri var små, inte kunde motstå utmaningen att starta ett eget städföretag. Företaget hette då ITRI Städ och var till en början helt inriktat på kontorsstädning.


Vår historia

D och B

Grundarna av Itri; Dimitris och Barbara


Under de först hårda åren utförde de själva alla arbetsuppgifter, med långa arbetsdagar som följd. Sådant är livet med ett nystartat företag. Men det var ett slit som belönades. Deras och familjära sätt uppskattades av allt fler företag och trettio år senare finns fortfarande flera av de ursprungliga kunderna kvar.

Nittiotalet blev hektiskt, då antalet uppdrag mångdubblades. Under den här perioden föddes också Rafaela och Theo. En växande familj skulle kombineras med ett allt större företag. Med en gemensam inställning av att “allt är möjligt” rodde Dimitris och Barbara projekten i hamn och när man 2010 lämnade över ledningen av företaget till de båda äldsta döttrarna, var ITRI ett av Stockholms större städföretag.


Historien om Itri 1987 - 2016

Historien_om_Itri