Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Kaffelösning

Vi erbjuder er en kaffelösning utifrån era förutsättningar och behov!

Utan goda bönor kan man inte göra gott kaffe. Vi tar in både bönor och färdigmalet kaffe från världen över och kan erbjuda er ett stort sortiment att välja på! Maskinerna vi erbjuder är lätta att använda samt rengöra och kaffet smakar gott!

Tillsammans provar vi ut vilken maskin och kaffesort som passar bäst hos er. Våra kaffemaskiner och vårt kaffe håller hög kvalité och vi strävar alltid efter att se till att ni får den bästa maskinen för ert företag samt tillhörande service till ett pris som passar er bra!


EN KOPP SVART KAFFE ELLER ÄKTA ESPRESSO? 

Vad som passar bäst för just ert företag och hur er ”husets kopp” skall smaka är alltid en inspirerande utmaning. Kaffe innehåller fler smakämnen än vin och det finns en hel del att välja mellan. Vi hjälper er att hitta rätt bland alla kaffebönor och rostningar och tar fram den lösning som passar era medarbetare och besökare bäst. Idag väljer många företag att kombinera en helautomatisk espressomaskin med en bryggare och kvarn som producerar en riktigt god svart kaffe. Våra nyrostade bönor kommer bland annat ifrån Arvid Nordquist. Självklart har vi KRAV och Rättvisemärkt kaffe och allt kaffe ifrån Arvid Nordquist är 100 % klimatkompenserat.


Har ni redan en kaffelösning men vill köpa kaffe och te kan ni läsa vidare här: Kaffe & Te


kaffemaskiner_x2

De maskiner vi rekommenderar kommer från Melitta, WMF och Bonamat. Men naturligtvis tar vi hänsyn till era preferenser och skapar en lösning som ni känner er trygg i. Vi är inte bundna till några leverantörer och kan därför agera flexibelt och i samråd med er. 

Ring oss så berättar vi mer!


Vill du veta mer om Kaffelösning?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon