Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

UNIT4


unit4_logo


"Ett kontor ska inte vara vara välstädat på golv och diskbänkar, det ska också SYNAS att det är snyggt och prydligt.” Det lät nästan för bra för att vara sant. Men det var något särskilt med det här familjeföretaget som fick oss att ändå chansa lite. Vi har inte ångrat oss. Tvärt om. 

När vi för ett par år sedan gjorde en upphandling av ny städleverantör så gjorde vi det grundligt. I slutomgången hade vi fem anbud kvar där vi hade en blandning av ”stora drakar” med kompletta erbjudanden av Facility Management-tjänster, stora städföretag och ett mindre lokalt städföretag som hette Itri.
Itri utmärkte sig genom att presentera en ovanligt personlig och ”varm” tjänst. Jag minns särskilt att de sade att de ”städade med ögonen”. Det lät fantastiskt. ”Om vi ser en whiteboard som behöver grundlig rengöring, en adventsljusstake som slocknat, en matta som ligger snett eller några stolar som står slarvigt i ett mötesrum så fixar vi det. Ett kontor ska inte vara vara välstädat på golv och diskbänkar, det ska också SYNAS att det är snyggt och prydligt.” Det lät nästan för bra för att vara sant. Men det var något särskilt med det här familjeföretaget som fick oss att ändå chansa lite. Vi har inte ångrat oss. Tvärt om. Som ansvarig får våra lokaler får jag fortfarande spontana mejl från kollegor som hälsar att Christos, Ifeta och de andra gör ett bra jobb. Inte ett enda klagomål.

Sedan vi började anlita Itri har de utvecklat sitt utbud av tjänster. De sköter våra kaffemaskiner. De levererar frukt till vårt kontor. Vartefter de kompletterar sin palett så kommer vi att vara intresserade av mattor, blommor, biltvätt, kemtvätt o.s.v. Det kan liksom inte fungera bättre.

/Peter Edholm, UNIT4