Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Belysningsservice

Genom att ha rätt belysning skapar du inte bara klarhet på din arbetsplats utan du skapar trivsel och rätt känsla! Att ha rätt belysning i butiker eller i entréer ökar välkomstkänslan och därför är ljuset på er arbetsplats viktig att vårda!

Vi hjälper er att underhålla era ljuskällor och rengör era armaturer för att skapa det optimala ljuset i era lokaler. Vi erbjuder service för alla slags typer av belysning. Att göra kloka var är inte bara viktigt för de summor pengar man kan spara utan är även viktiga val för miljön. Vi är kunniga inom belysning och att skapa fungerande ljuskällor i olika miljöer.

En klar fördel med vår belysningsservice är att er belysning alltid är välskött! Ser era ljuskällor fina ut upplevs även era lokaler som fina och detta speglar självklart över sig på ert företag. Vår service innebär att vi besöker er regelbundet, efter överenskommelse eller efter ert behov.


light-bulb-1002783_1920

Ni bestämmer hur:

  1. Vi byter alla er ljuskällor på en och samma gång, då håller era ljuskällor i upp till 3 år innan det är dags att byta ut ljuskällorna. Genom detta har vi ett långsiktigt samarbete och finns som stöd om något inte fungerar.

  2. Vi kommer ut till er och byter ut era ljuskällor som inte fungerar. Detta innebär ett kortsiktigt samarbete där vi under varje besök granskar samtliga ljuskällor och armaturer, byter ut ljuskällor som är trasiga, reparerar ej fungerande belysning om detta önskas samt rengör och ställer in ljuskällorna på ett optimalt sätt.


Förutom dessa två alternativ kan vi även erbjuda er en genomgång av nya eller befintliga lokaler där ni vill optimera era ljuskällor och ljuset de sprider. Samt hjälpa er med att lägga in nya ljuskällor, eller att helt göra om de befintliga som finns i lokalen.Vill du veta mer om Belysningsservice?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon