Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Trappstädning

Rena trappor ger ett fräscht intryck

När man är noggrann med detaljerna så påverkar det hela omgivningen. När trappor upplevs som fräscha brukar även skadegörelse och nedskräpning automatisk minska. En trappa kan även vara det första intrycket en kund får av ett företag.


FÖR ÖKAD TRIVSEL

Att underhålla och rengöra sina trappor är ett typiskt exempel som många kanske kringgår och tror att det är ett utrymme som inte spelar så stor roll. Vi på Itri vet att just trappor är viktiga att underhålla regelbundet.

Trappor och trapphus används ofta och är ett utrymme som passeras dagligen av många som vistas i en fastighet. Genom noggrann och regelbunden städning och med rätt rengöringsmedel minskar man på slitaget och ökar trivseln för den gemensamma miljön. 


VI PLANERAR TILLSAMMANS MED KUNDEN
Hur trappstädningen läggs upp beror mycket på årstid. Under vintern krävs ett större arbete speciellt om det inte finns inomhusförbindelse mellan olika trappuppgångar. Tillsammans med er som kund planerar vi varje uppdrag utifrån väderlek och genomför det sedan med fokus på era önskemål och behov. Vi på Itri jobbar för nöjdare kunder.


VAD INGÅR I TRAPPSTÄDNING?
Trappstädning omfattar sopning, moppning, dammtorkning, avfläckning, avtorkning samt putsning av golv, väggar och dörrar. Detta görs även på alla övriga ytor och anordningar i trappuppgångar, entréplan, våningsplan, källare och hissar.


VILL DU VETA MER OM TRAPPSTÄDNING?
Har du frågor angående trappstädning eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just din fastighet så är du välkommen att höra av dig till oss via formuläret nedan.

Vill du veta mer om Trappstädning?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon