Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Daglig städning

Städning när det passar dig

Alla har olika behov när det gäller städning. Det kan gälla typ av städning men även tidpunkt på dygnet. På Itri Service vill vi möta våra kunders behov till fullo och erbjuder städning alla dagar i veckan och alla tider på dygnet. Helt enkelt när det passar dig bäst.


EN REN ARBETSPLATS ÄR A OCH O
En ren och välskött arbetsplats är A och O både för medarbetare och chefer. Minst lika viktigt är det att ge ett bra första intryck när kunder kommer på besök. Ett välstädat och organiserat kontor ger ett professionellt intryck. Anlitar du Itri Service som lokalvårdare på ditt företag så kan du ta för givet att det alltid är rent och snyggt när du kommer till jobbet. Med oss som leverantör kan du lita på att du får en kontorsstädning som är anpassad efter era faktiska behov och som tillmötesgår era krav. 


HUR VI GÅR TILLVÄGA
För att vi ska utföra ett så tillfredsställande arbete som möjligt så går vi tillsammans med er igenom de specifika behov som just ni har när det gäller omfattning av städningen. Vi utvärderar er lokal, dess storlek, golvyta och personalstyrka. När allt är kartlagt genomför vi uppdraget som sedan granskas av både dig och oss.


VALET AV MATERIAL
På Itri är vi alltid måna om att nå ett så bra slutresultat som möjligt med de bästa medlen. Vi väljer alltid metoder och material med omsorg. Vi är försiktiga med kemikalier och väljer därför främst medel som är miljömärkta. 


HELHETSLÖSNING
Ni kanske har behov av fler av våra tjänster än bara den dagliga städningen? I så fall kan vi erbjuda er en helhetslösning där vi tar hand om allt från städning, underhåll och daglig försörjning av kaffe och frukt. Vi levererar lunch och fika, erbjuder avfallshantering samt återvinning och kan hjälpa till med konferenser och andra evenemang. Helhetslösningen kan självklart anpassas efter era specifika behov och krav. Här kan du läsa mer om vår helhetslösning.


KONTAKTA OSS
Våra kunders behov kommer alltid i första rummet och vi har många nöjda kunder som kan vittna om vår expertis och noggrannhet. Kontakta oss via formuläret nedan så diskuterar vi hur vi kan hjälpa just ditt företag på bästa sätt!

kontor_5


Vill du veta mer om Daglig städning?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon