Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Tjänster

Våra helhetslösningar ger er tid till att fokusera på ert arbete

Lägger ni ner onödig tid på underhåll och rengöring av kontorsytor, lokaler och mötesrum? Då kan vi på Itri erbjuda er helhetslösningar som lösgör dyrbar tid där ni kan fokusera på just det ert företag är bra på. Med oss som partner effektiviserar ni ert dagliga arbete och kan tryggt lämna allt som hör till städning, tvätt, underhåll och påfyllning till oss! 


VÅRT HELHETSKONCEPT

Itri Service är ett facility managment företag som erbjuder ett flertal helhetslösningar för företag som vill hinna fokusera på inkomstdrivande faktorer istället för underhåll och städning. Våra tjänster inkluderar inte bara lokalvård och tvättservice utan även växtinredning, fruktkorgar, entrémattor, pentryprodukter och tillhandahållande och underhåll av kaffe och vattenmaskiner. Vi levererar fika och lunch till företag samt erbjuder konferenceservice. Utöver det erbjuder vi även sophämtning och tar hand om avfall - stort som smått. Ni kanske behöver hjälp med att lämna och hämta paket eller ordna företagsfesten? Vårt helhetskoncept inkluderar allt ned till mista detalj.

Alla våra tjänster hittar ni i menyn till vänster.


MER ÄN BARA STÄDNING

När du väljer våra helhetslösningar så får du mycket mer än städning – allt för att underlätta för ert dagliga arbete. Vi ger dig en personlig och heltäckande service där dina behov tillgodoses till fullo. Självklart kan man skräddarsy helhetspaketet efter egna önskemål och välja just de tjänster som täcker era specifika behov. Ingenting är omöjligt när du anlitar oss! 


KUNDNÖJDHET I FOKUS

På Itri är vi noga med att vår helhetslösning skall utföras med precision och omtanke. Alla våra tjänster genomförs av professionell och erfaren personal där resultatet och kundnöjdheten ligger i fokus. Med våra helhetslösningar kan du känna dig trygg med att vi tar hand om allt som rör omvårdnad och underhåll av lokaler, inventarier och inredning, avfallshämtning, lunch och fika samt påfyllning av dryck och frukt – allt för att era medarbetare bekvämt ska kunna utföra sina arbetsuppgifter i en bekväm och snygg miljö. Är personalen tillfreds syns det i resultaten. 


FÖRDELEN MED EN LEVERANTÖR
Våra helhetslösningar har hjälpt många företag i deras rutiner då vi på Itri tar fullt ansvar för det dagliga behovet av såväl kaffe, frukt och toalettpapper som rena skrivbord, fönster och arbetsytor. När du utöver det får hjälp med avfallshämtning, postleveranser, konferenser och företagsevenemang så märker du att du får tiden att räcka till. Hos oss finner du fördelen med att ha endast en leverantör. Allt sköts via en kontakt och faktureras via en faktura. Du spar tid och pengar och kan fokusera på annat.


Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra helhetslösningar!


Välkommen till ITRI SERVICE!
Vill du veta mer om Tjänster?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon