Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Fruktkorgar

Vi på Itri har vår egen personal som arbetar med enbart vår frukt, allt från smakning av frukter inför inköp till slutleverans,- och i bagaget har vi 30 års erfarenhet inom fruktbranschen.

Itri 1 copy


NÄR DET ÄR DAGS ATT VÄLJA, GÖR DU ETT BRA VAL GENOM ATT VÄLJA OSS!

Vi har personal som enbart är dedikerade till att smaka, packa och leverera frukten för att bibehålla bästa kvalité. Vi baserar våra fruktkorgar på olika säsonger och försöker alltid ha de mest lämpade frukterna per säsong. Under vissa perioder tar vi även in frukt miljövänligt importerat från både Grekland och Kreta. Detta gör att vi kan erbjuda ett sortiment som normalt inte existerar i Sverige.

Vi erbjuder både standard men även ekologisk frukt. Vi har dock valt att enbart ha ekologiska bananer i alla korgar! Även utbudet i våra fruktkorgar är väl varierande med spännande inslag som hallon, ananas, mango och blåbär under säsong. 


PRISER, TILLVAL OCH LEVERANS

Det kilopris vi kommit överens om är det som gäller -  både miljöavgifter och leveranskostnad är då redan inbakat i priset! Ni bestämmer själva när ni vill få er frukt levererad och varför inte beställa fler produkter som du ändå behöver i samma veva? Vi kan leverera mjölk, grönsaker, godis, läsk, nötter eller helt enkelt något helt annat, fantasin sätter gränser!SMAK CERTIFIERING

SMAK certifiering logo SE_EKO_03Vi är certifierade enligt SMAK för packning och försäljning av fruktkorgar samt distribution av ekologisk mjölk. Genom certifieringsorganet SMAK kontrolleras vi årligen och följer strikta regleringar inom vår ekologiska produktion för att säkerställa att ekologiska och konventionella produkter ej blandas ihop samt att vi förvarar, förbereder och levererar enligt våra uppsatta rutiner. Klicka här för att se vårt certifikat


GARANTI OCH BINDNINGSTID

Det viktigaste för oss är att ni tycker frukten smakar gott och att den blir uppäten, därför har vi inga bindningstider! Skulle det mot förmodan vara så att ni är missnöjda på något sätt med frukten vill vi att ni hör av er så snart ni kan till oss, så löser vi det tillsammans!


Beställ en provkorg

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Vill du veta mer om Fruktkorgar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon