Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Fasadrengöring

FASADRENGÖRING

Det är inte enbart själva rengöringen inomhus som är viktig utan underhåll av fasaden är viktig. Fasaden behöver rengöras, inte endast för att hålla den ren utan för att motverka angrepp av svartmögel, alger och annat som kan skada byggnaden genom att förstöra materialet då dessa smuts drar till sig fukt. Även fönster, markiser, mark sten, dörrar, tak och plåtdetaljer är viktiga att underhålla för att bibehålla god kvalitet.

Rekommendationen för tvätt av fasad på byggnad är vartannat åt och inte byggnaden står på en väldigt utsatt plats.


SOPRUM & SOPSORTERING

garbage-1308138_1920

Soprum och sopsorteringsstationer kan bli mycket otrevliga om de inte hålls rena. Vi tvättar golv och väggar samt rengör kärl och tunnor. Rengöring av just soprum är ofta något som förbises men är mycket viktigt för både miljön, de som vistas där men även för byggnaden i sig, för att inte dra till sig ohyra eller mögel.


Vi använder maskiner som använder torr och överhettad ånga under tryck. Fördelarna är flera; torr ånga efterlämnar mycket små mängder vatten, överhettad ånga innebär att den höga temperaturen öppnar upp porerna i underlaget och därmed kommer åt att lösgöra också djupt sittande smuts. 
Vill du veta mer om Fasadrengöring?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon