Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Fönsterputs

Vi utför fönsterputs med miljömärkta produkter och med personal som har specialkompetens.

Efter mer än 30 år i branschen har vi lång erfarenhet av fönsterputsning. Vi ser till att era fönster blir skinande rena och utan ränder, - vilket bidrar till en trevligare inomhusmiljö!

I vår fönsterputsning ingår fönstrets samtliga glas - även glasen emellan och i samband med fönsterputsningen rengör vi även kanterna på insidan av fönstret. Vi tar alla uppdrag inom fönsterputsning, små som stora, lågt sittande eller på hög höjd. Självklart lämnar vi det rent och snyggt efter oss! 

Det finns ett flertal olika fönsterkombinationer, det man dock alltid skall tänka på är att fönsterrutorna räknas en och en och varje glasruta för sig. I det fall era fönster är högre än 2 meter tas ett så kallat höjdtillägg ut. 


HUR VI PÅ ITRI RÄKNAR FÖNSTER


Förutom att räkna antal rutor räknas även varje sida.

Ensidiga fönster = Två sidor att putsa

Dubbelsidiga fönster = Fyra sidor att putsa

 

FÖNSTERPUTS MED SKYLIFT

Goda kunskaper krävs för att kunna utföra fönsterputs på dagens stora fönster och glasväggar. Vi på Itri har lång erfarenhet samt de rätta behörigheterna och specialutbildad personal för att utföra fönsterputs på hög höjd som i liftar, hissar och korgar med säkerhetslinor.

fp med skylift


Om ni har frågor kring fönsterputs eller om vårt arbete är ni välkommen att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss till er!Vill du veta mer om Fönsterputs?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon