Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Växtinredning

Förbättra luftkvalitén och er arbetsmiljö med vackra växter som både bidrar till att öka trivseln men kan också hjälpa till att ge liv åt ett mörkt hörn eller en trist kontorsyta.

Lyft er arbetsmiljö samt själva företaget då grönt symboliserar tillväxt, harmoni och ger en fräsch känsla. - vad varje framgångsrikt företag strävar efter!

Vi kommer gärna ut till er, självklart kostnadsfritt och tar fram ett förslag på växtinredning tillsammans med er utifrån era önskemål.


Vi arbetar utifrån två olika växtförslag, helt beroende på ert företag och önskemål:cactus-1842095_1920

  1. Köp växter med serviceavtal

    Vi köper färdigplanterade växter och i samband med detta tecknar vi ett växtserviceavtal som innebär att vi under avtalstiden ansvarar för att era växter alltid ser prydliga och professionellt skötta ut. Alternativt tar vi hand om era befintliga växter. Om detta är fallet bedöms kvalitén på växten för att vår garanti skall gälla under vårt växtserviceavtal.

  2. Hyresavtal

    En enkel lösning är att hyra växter till er arbetsplats! Växter, krukor och färger allt efter era egna önskemål! Även här tecknar vi ett växtserviceavtal. Läs nedan för mer information kring avtalet.


VÄXTSERVICEAVTAL

Växtserviceavtalet innebär att vi under avtalets tid, tar fullt ansvar för era växter och byter ut dessa om de på något sätt inte är av den kvalitet som avtalats och inte är fräscha längre. Vår servicepersonal besöker er regelbundet under månaden, antal besök beror på önskad skötselnivå och på just era växters behov.

Vill du veta mer om Växtinredning?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon