Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Golvvård

Ett golv som inte har något skydd kan vara svårt att hålla rent. Genom rengöring och behandling förbättras städbarheten på golven och underlättar den dagliga städning samtidig som golven blir rena.

Genom utbildning och många års erfarenhet vet vi hur olika golv ter sig och ser ut samt vilka egenskaper de olika materialen har.  Halvhårda golv, hårda golv och textilgolv rengörs på olika sätt och så långt vi kan väljer vi att använda torrmetoder.

STENGOLV

Rengöring och underhåll av naturstensgolv och terrazzogolv med twistermetoden utförs av vår utbildade personal. Vi börjar alltid med att rengöra golvet från smuts och gamla behandlingar. I kombination av rengöring och impregnering och ytbehandling förbättras städbarheten på golvet och underlättar den dagliga städning samtidig som stenen återfår sin glans och lyster. 

stengolv1


PLASTGOLV

Trots att plastgolv är slitstarka golv krävs en bra daglig rengöring för att hålla dessa fräscha. Vi kan polera, renovera och sköta dagligt underhåll av ditt golv. Just plastgolv kan komma i många olika varianter och återfinns mycket i butik och kontorsmiljöer. 


2017-04-03_1040

  Till vänster: Pågående skurning, Till höger: Skurning klar!


LINOLEUMGOLV

Genom att använda rätta metoder för golvrenovering kan linoleumgolv fås som nya. Idag kan vi hitta dessa golv i de flesta miljöer så som kontor, skolor, äldreboende osv. Att totalrenovera ett linoleumgolv kräver en riktig hantverkarkänsla för att få riktigt bra och därför rengör vi alltid golvet mycket grundligt innan påbörjad renovering. 

linoleum

TRÄGOLV

En regelbunden inoljning av trägolv bör göras för att hålla golvet i fint skick. Hur ofta detta borde göras beror på sådant som slitage, städintervall, planlösning på de områdetragolvn som används mest i lokalen osv. I offentliga miljlöer behöver trägolv ofta oljas in minst en eller ett par gånger per år. Även lackade trägolv behöver underhållas då och då. 

Regelbunden golvvård är en ekonomisk investering som i längden ger lägre kostnader för städning och underhåll.


Om ni har frågor kring vår golvvård eller om vårt arbete är 

ni välkommen att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss till er!


Vill du veta mer om Golvvård?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon