Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Kvalitet

ITRI utför kundanpassade och serviceinriktade tjänster med prisvärda avtal och ett personligt bemötande.

Verksamheten är i tillväxt vilket vi är stolta över eftersom det bevisar att våra kunder uppskattar det vi gör. Itri Service AB sysselsätter cirka 160 anställda i dagens läge. Företaget är medlem i Serviceentreprenörerna, Almega och har kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund.

För ITRI spelar följande tre faktorer en avgörande roll för att kunna leverera bra tjänster:

Kommunikation

ITRI anser att en bra kommunikation med kunden är avgörande för ett lyckat samarbete. Vi är lyhörda för kundens synpunkter. Det är utifrån dessa vi utvecklar och förbättrar vårt samarbete och våra tjänster.

Kultur och värderingar

ITRI är ett företag med starka värderingar. Vi värnar om våra kunder, våra medarbetare och miljön runt omkring oss. När vi utför städuppdrag blir vi en kulturbärare som påverkar kundens anseende och varumärke.

Kompetent och serviceinriktad personal

ITRI har en rekryteringsprocess som säkerställer att vi får in rätt personal till rätt tjänster. Vi har ett program för att introducera och utbilda våra nyanställda så att de höjer sin kompetens och tar till sig Itris arbetskultur. Vår personal är därför alltid serviceinriktad och lyhörd för kundens synpunkter. Rekryteringsprocessen står också för ett positivt och professionellt bemötande och ger ett snyggt och vårdat intryck.