Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Nyhet!

Pressmeddelande 2018-10-08

Den 2 oktober 2018 blev vi på ITRI SERVICE AB tilldelade det fina priset Årets Glansföretag på årets CLEAN Bright Awards i Kistamässan.


Vad är ett Glansföretag?

Ett Glansföretag symboliseras av ett företag som satsar på att stärka både det egna varumärket men även sitt arbetsgivarerenommé. Företaget har en framsynt personalpolitik kombinerat med affärsutveckling och kundfokus. Vinnare av Årets Glansföretag symboliserar branschens framtidstro som attraherar kunder och medarbetare. 

Källa: https://www.cleannet.se/article/view/617850/har_ar_finalisterna_i_arets_clean_bright_awards

Vinnande motiveringen:

Itri har funnits sedan 1987 och har genom åren vuxit organiskt vilket inte alltid är lätt med stora aktörer som konkurrenter. Trots detta har Itri trotsat alla motgångar och engagerat sig i sitt miljöarbete och moderna arbetsmetoder. Genom engagerad personal har företaget styrt om från att vara ett renodlat lokalvårdsföretag till att också erbjuda tillhörande servicetjänster. Med de olika kontorslösningarna samlade på ett och samma ställe sparas både de egna och kundernas kostnader och tid.

Källa: https://www.cleannet.se/article/view/624142/jubel_och_applader_for_arets_clean_bright_awardsvinnare

Vi är oerhört tacksamma och stolta över att få emottaga detta pris och kommer fortsätta vårt arbete för våra kunder och medarbetare.