Begär Offert

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn
Företag Telefon

Håll dig uppdaterad hos itri

Fyll i formuläret för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och bli uppdaterad om våra kampanjer och annat.

Entrémattor

En enkel lösning för en renare och fräschare entré!
Ett första intryck som består!

KVALITETSMATTOR MED GARANTI

Vi arbetar enbart med kvalitet och använder oss av ett noga utvalt sortiment av mattor. Med entrémattor från oss får ni en prisvärd enkel lösning för en renare och fräschare entré. Vi använder utvalda mattor som finns i flera storlekar och färgvarianter, med eller utan logotyp. Leverans och utbyte av matta kan även erbjudas helt efter ert önskemål.


entré

Genom att ha en matta i entrén reducerar du smutsintaget med upp till 80 procent, samtidigt som ert kontor får ett ansiktslyft och både besökare och egen personal upplever en proffsig helhetskänsla. Våra mattor finns i ett flertal storlekar och för att ge ett så bra intryck som möjligt har vi ett speciellt framtaget sortiment av mönster och färger. 

Det viktigaste för oss är att ni blir nöjda med valet av era mattor och kan därför även garantera marknadens bästa produkt och service. Vi anpassar oss efter era behov och ni kan när som helst under avtalsperioden ändra val gällande antal mattor, storlek samt färg.


STORLEKEN HAR BETYDELSE

Nedan visas de vanligaste storlekarna vi använder oss av:

entremattor storlek


Ni bestämmer själva vilken lösning som passar ert företag bäst. Vi kan ta fram ett förslag till er, eller så kan vi utveckla era idéer tillsammans så att lösningen blir optimal. Vi kan även utlova marknadens garanterat snabbaste leveranser.

Vill du veta mer om Entrémattor?

Fyll i formuläret så hör vi av oss, eller ring oss på 08-752 01 33

Namn Företag Telefon